Chifteluţe
de JamilaCuisine
Număr porţii
12Timp de preparare
30'Timp de gătire
20'Ingrediente
500 g carne de vită slabă
100 g ceapă mărunţită la robot
100 g cartof fiert şi pasat
1 ou
1 legătură mărar
1 lingură ulei
4 căţei de usturoi mărunţiţi
sare
piper
Pregătire
1. Pune carnea de vită într-un bol mare, adaugă ceapă tocată fin, cartoful fiert şi pasat, mărarul, oul, usturoiul, sare şi piper dupa gust. Amestecă foarte bine cu o spatulă. Unge-ţi mâinile cu puţin ulei şi formează chifteluţele.
2. Scoate paleta de amestecare din vasul friteuzei ActiFry şi unge vasul cu foarte puţin ulei, folosind o pensulă. Aşază chifteluţele în vas, lăsând puţin spaţiu între ele. Setează timpul de gătire la 8 minute şi porneşte aparatul. După 8 minute, aşază paleta de amestecare în vas pentru a roti chifteluţele şi a le rumeni uniform. Lasă să gătească pentru aproximativ 7 minute.
Procedează la fel pentru urmatoarele tranşe de chifteluţe.
Deţii sau foloseşti acest produs ?
Spune-ne opinia ta
Te rugăm să te autentifici pentru a putea adăuga o recenzie.
InspiraţieReţete pentru chefii de acasă
Experimentează rețetele din Clubul Tefal
și impresionează-ți prietenii!
Cartofi duchesse cu cremă de brânză
O rețetă elegantă în care fiecare dintre ingredientele principale potențează gustul celuilalt.
Pâine de casă
Tefal te invită să preparăm împreună o pâine de casă delicioasă pe care să o servești cu o varietate...