Cum le obţii puncte

Clubul Tefal este mult mai mult decât o platformă online unde aduni puncte și apoi le schimbi în vouchere de cumpărături. Este un loc unde cei care iubesc bucătăria găsesc inspirație.

Hai în Club Tefal!

Și vei găsi ceva bun în fiecare zi.

Creează cont

Transformă factura în puncte!

Adună puncte cumpărând orice produs de bucătărie Tefal de băgat în priză, tigăi, oale și oale sub presiune.

Vezi regulamentul

Folosește punctele!

Schimbă punctele cu vouchere de cumpărături pe le vei putea folosi pe shop.tefal.ro pentru a-ți cumpăra produsele prefeate la prețuri speciale.

Revendică voucher

PRODUSELE PARTICIPANTE

Cumpără un produs Tefal din categoriile de mai jos și înscrie bonul. Vei acumula astfel puncte pe care le poți schimba cu vouchere de cumpărături pe shop.tefal.ro.
În Club, pot fi înregistrate numai produsele de bucătărie Tefal de băgat în priză, tigăi, oale și oale sub presiune.

MIC DEJUN

MIC DEJUN

Prăjitoare de pâine, cafetiere,
aparate de sandwichuri și
fierbătoare.

APARATE DE GĂTIT

APARATE DE GĂTIT

Diferite aparate de gătit, grătare,
cuptoare, plite electrice, friteuse,
mașini de pâine.

PREPARAREA ALIMENTELOR

PREPARAREA ALIMENTELOR

Blendere, storcătoare,
tocătoare, mixere, roboți de
bucătărie, răzătoare, cuțite

ARTICOLE DE BUCĂTĂRIE

ARTICOLE DE BUCĂTĂRIE

Tigăi, oale și oale
sub presiune.

De unde poţi cumpăra

Selectează un magazin de unde doreşti să cumperi produse Tefal

 • eShop Tefal
 • Altex
 • Media Galaxy
 • eMag
 • Flanco
 • Carrefour
 • Auchan
 • Cora
 • Elefant
 • EvoMag
 • MagNET
 • Cell
 • Pc garage
 • Kaufland
 • Selgros
 • Metro

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

De câte ori înscrii în Club un bon/o factură de achiziție a unui produs Tefal de bucătărie de băgat în priză, tigaie, cratiță, oală sau oală sub presiune, 5% din valoarea sa se transformă în puncte.


Transformarea se realizează automat, însă punctele vor fi disponibile după validare pentru că trebuie să ne asigurăm că regulamentul campaniei este respectat întocmai. Deoarece ne dorim să efectuăm corect validarea, durează până la 35 zile calendaristice până când vei putea folosi punctele acumulate. E posibil să fie nevoie de clarificări și atunci te vom contacta telefonic, la numărul din contul tău sau pe e-mail, de pe adresa clubtefal@puremedia.ro.

Da, se pot folosi până la 31.01.2024. După această dată, punctele acumulate până la 01.01.2023, rămase nefolosite, se vor șterge automat.

Numărul de puncte pe care le primești reprezintă 5% din valoarea cu TVA a produsului achiziționat, ce se regăsește pe bonul fiscal/factura fiscală înregistrată. De exemplu, dacă ai înscris un produs cu valoarea de 200 de lei, vei primi 10 de puncte. Se va lua în considere valoarea produsului, după ce au fost aplicate diferite reduceri de preț aferente produsului, chiar dacă acestea au fost menționate ca linie separată pe factură.
Numărul de puncte pe care îl alocăm este mereu un număr întreg. Dacă prețul produsului include fracție între .00-0.49, se va rotunji în minus. Peste 0.5, se va rotunji în plus. Spre exemplu, dacă vei avea 14,49 de puncte, vom considera 14 puncte în contul său. Dacă vei avea 14,50 de puncte, vom considera 15 puncte în contul său.

Poți înscrie facturi/bonuri fiscale din perioada 01.01.2023 – 31.12.2023 pentru a acumula puncte, până pe 7 ianuarie 2024 și le poți preschimba în vouchere de cumpărături oricând până pe 31 ianuarie 2024. Dar, dacă ai strâns punctele necesare, poți revendica vouchere oricând pe parcursul anului. 

După ce înscrii bonul/factura pe site, noi facem o verificare manuală pentru acordarea punctelor. Această verificare presupune că ne uităm cu atenție dacă bonul este lizibil, dacă produsele înscrise fac parte din campanie, dacă prețul trecut (ce urmează să fie convertit în puncte) este corect. Este posibil să fie nevoie de informații suplimentare (spre exemplu bonurile nu sunt lizibile), situație în care te vom contacta cu rugămintea să ne retrimiți imaginea pe adresa de email clubtefal@puremedia.ro. Facem această evaluare pentru a ne asigura că regulamentul este respectat întocmai. Prin sondaj, ne rezervăm dreptul de a verifica validitatea achiziției cu retailerul (inclusiv dacă a fost făcut retur). De aceea validarea înscrierii poate dura până la 35 de zile calendaristice.

Validarea înregistrărilor bonurilor/facturilor fiscale și acordarea punctelor se va face în maximum 35 de zile calendaristice de la data înscrierii lor în Campanie. Dacă nu avem nevoie de informații suplimentare și verificări, punctele vor fi vizibile în Contul Tău în câteva zile de la înscriere. În situația în care avem nevoie de informații din partea ta, te vom contacta printr-un e-mail trimis de pe adresa clubtefal@puremedia.ro pentru a ni le furniza. În situația in care nu vom primi răspuns din partea ta în maximum 3 zile lucrătoare de la data expedierii e-mailului, vom fi nevoiti să invalidăm înregistrarea. Daca este nevoie de verificări cu retailerul sau informațiile trimise nu sunt suficiente sau lizibile, validarea poate dura până la 35 de zile de la data înscrierii.

Numele și prenumele titularului contului din Club Tefal trebuie să fie identic cu numele și prenumele de pe factură.

Dacă întâmpini probleme tehnice pe platforma Club Tefal (de exemplu: nu reușești să îți faci cont sau nu reușești să încarci factura în website) îți sugerăm să ne contactezi pe adresa de email clubtefal@puremedia.ro.