Cârnaţi de casă
de Adrian Hădean
Număr porţii
8Timp de preparare
30'Timp de gătire
0'Ingrediente
8 părți carne de porc mai grasă
1 parte carne de vită
1 parte slănină de porc afumată
Sare de bucătărie
Piper, nu foarte zdorbit
Pastă de măsline negre cu trufe
Boia afumată
Usturoi granulat
Dulceață de ardei iuți
Pregătire
Alege o carne de bună calitate și un pic mai grasă pentru a obține cărnați delicioși. Selectezi gradul de măcinare și toci toată carnea și slănina, eu am folosit mașina de tocat HV8 Plus.
Amestecă carnea tocată și condimentele preferate. Eu am folosit: sare, piper – îl prefer nu foarte măcinat, pastă de măsline negre cu trufe, boia afumată, usturoi granulat și dulceață de ardei iute.
Formează cârnații cu ajutorul mașinii de tocat.
Lasă-i să se matureze 24 de ore înainte de a-i servi, pentru mai multă savoare.
Spor la gătit!
Deţii sau foloseşti acest produs ?
Spune-ne opinia ta
Te rugăm să te autentifici pentru a putea adăuga o recenzie.
InspiraţieReţete pentru chefii de acasă
Experimentează rețetele din Clubul Tefal
și impresionează-ți prietenii!
Pizza quattro formaggi
Savoare italiană într-o rețetă ușor de preparat și gata în mai puțin de o oră.
Supă de praz şi cartofi
Cu un gust dulceag, sățioasă și foarte cremoasă, e perfectă pentru orice prânz.
Supă de roşii cu usturoi copt
Supă cu un gust puternic și autentic atunci când ai chef de o savoare diferită