Cârnaţi de casă - Club Tefal

Cârnaţi de casă

de Adrian Hădean

Număr porţii

8

Timp de preparare

30'

Timp de gătire

0'
Cârnaţi de casă

Ingrediente

8 părți carne de porc mai grasă
1 parte carne de vită
1 parte slănină de porc afumată
Sare de bucătărie
Piper, nu foarte zdorbit
Pastă de măsline negre cu trufe
Boia afumată
Usturoi granulat
Dulceață de ardei iuți

Pregătire

Alege o carne de bună calitate și un pic mai grasă pentru a obține cărnați delicioși. Selectezi gradul de măcinare și toci toată carnea și slănina, eu am folosit mașina de tocat HV8 Plus.

Amestecă carnea tocată și condimentele preferate. Eu am folosit: sare, piper – îl prefer nu foarte măcinat, pastă de măsline negre cu trufe, boia afumată, usturoi granulat și dulceață de ardei iute.

Formează cârnații cu ajutorul mașinii de tocat.
Lasă-i să se matureze 24 de ore înainte de a-i servi, pentru mai multă savoare.

Spor la gătit!

Distribuie:

Deţii sau foloseşti acest produs ?

Spune-ne opinia ta

Te rugăm să te autentifici pentru a putea adăuga o recenzie.

încă nu au fost postate recenzii

InspiraţieReţete pentru chefii de acasă

Experimentează rețetele din Clubul Tefal
și impresionează-ți prietenii!