Cartofi duchesse cu cremă de brânză - Club Tefal

Cartofi duchesse cu cremă de brânză

de JamilaCuisine

Număr porţii

12

Timp de preparare

30'

Timp de gătire

20'
Cartofi duchesse cu cremă de brânză

Ingrediente

Pentru cartofi:
100 g unt
2 gălbenuşuri
1 kg cartofi
puţină nucşoară
sare
piper

Pentru crema de brânză:
200 g brânză dulce de vaci
100 g smântână
100 g brânză telemea
6 roşii uscate
1/2 legătură pătrunjel

Pregătire

1. Pune cartofii la fiert şi adaugă puţină sare. Lasă-i să fiarbă pentru aproximativ 20 de minute (până când sunt foarte bine fierţi). Ia oala de pe foc şi scurge apa. Adaugă untul şi pasează cartofii folosind piciorul pasator al mixerului vertical Infiny Force Ultimate pentru a obţine un piure foarte fin.

2. Când piureul s-a răcit puţin, adaugă gălbenuşurile şi amestecă până când sunt complet încorporate. Condimentează amestecul cu sare, puţin piper şi nucşoară după gust. Amestecă bine şi apoi transferă compoziţia într-un poş pentru ornat. Formează rozete într-o tavă acoperită cu hârtie de copt. Pune tava în cuptorul preîncălzit la 200°C pentru aproximativ 20 de minute.

3. Pune brânza dulce în paharul gradat, adaugă brânza telemea şi smântâna. Mixează bine amestecul cu piciorul din inox al mixerului vertical Infiny Force Ultimate. Adaugă roşiile uscate şi amestecă până se omogenizează. Adaugă verdeaţa şi amestecă din nou.

Sfat: Poţi înlocui pătrunjelul cu mărar sau ceapă verde

Distribuie:

Deţii sau foloseşti acest produs ?

Spune-ne opinia ta

Te rugăm să te autentifici pentru a putea adăuga o recenzie.

încă nu au fost postate recenzii

InspiraţieReţete pentru chefii de acasă

Experimentează rețetele din Clubul Tefal
și impresionează-ți prietenii!