Brioşe fără gluten cu afine
de JamilaCuisine
Număr porţii
15Timp de preparare
10'Timp de gătire
30'Ingrediente
300 g iaurt
250 g fulgi de ovaz
300 g banane
150 g afine
100 g sirop de artar
50 g unt topit si racit
10 g praf de copt
3 oua
2 linguri cacao
1 lingura esenta de vanilie
putina sare
Pregătire
Adaugă într-un bol încăpător toate ingredientele, mai puțin praful de copt și afinele, apoi amestecăm bine folosind blenderul vertical Tefal InfinyForce Pro 5 în 1. Adăugăm afinele proaspete, praful de copt și amestecăm bine. Adaugăm aluaturi în tava de copt cu forme, apoi le dăm la cuptorul preîncălzit la 180 de grade timp de aproximativ 25-30 de minute.
Deţii sau foloseşti acest produs ?
Spune-ne opinia ta
Te rugăm să te autentifici pentru a putea adăuga o recenzie.
InspiraţieReţete pentru chefii de acasă
Experimentează rețetele din Clubul Tefal
și impresionează-ți prietenii!
Cartofi duchesse cu cremă de brânză
O rețetă elegantă în care fiecare dintre ingredientele principale potențează gustul celuilalt.
Pâine de casă
Tefal te invită să preparăm împreună o pâine de casă delicioasă pe care să o servești cu o varietate...