Supă cremă de conopidă
de Adrian Hădean
Număr porţii
4Timp de preparare
20'Timp de gătire
30'Ingrediente
600 g conopidă
300 ml lapte
1 căpătână de usturoi
50-60 g unt 82% grăsime
puțină nucșoară
Pregătire
Într-o crăticioară, adaugă laptele, căpătâna de usturoi, untul, nucșoara, apoi lasă-le la încălzit pentru cateva minute.
În recipientul blenderului Tefal UltraBlend Cook adăugăm conopida și laptele mai devreme încălzit (inclusiv usturoiul dacă dorești). Selectează programul pentru supă, setează timerul la 30 de minute și gata.
Poftă bună!
Deţii sau foloseşti acest produs ?
Spune-ne opinia ta
Te rugăm să te autentifici pentru a putea adăuga o recenzie.
InspiraţieReţete pentru chefii de acasă
Experimentează rețetele din Clubul Tefal
și impresionează-ți prietenii!
Pizza quattro formaggi
Savoare italiană într-o rețetă ușor de preparat și gata în mai puțin de o oră.
Supă de praz şi cartofi
Cu un gust dulceag, sățioasă și foarte cremoasă, e perfectă pentru orice prânz.
Supă de roşii cu usturoi copt
Supă cu un gust puternic și autentic atunci când ai chef de o savoare diferită