Supă de roşii cu usturoi copt
de JamilaCuisine
Număr porţii
8Timp de preparare
25'Timp de gătire
30'Ingrediente
700 g roșii
1 L de supă
1 ceapă
1 câpățână usturoi copt
frunze de busuioc
100 ml smântână pentru gătit
2 linguri de ulei
1 linguriță cimbru uscat
sare
piper
Pregătire
Adaugă în bolul blenederului Ultrablend Cook+ ceapa, usturoiul copt, busuiocul, roșiile, uleiul de măsline, cimbrul, sarea, și piperul. Peste acestea, adaugă supa de legume cât să acopere toate ingredientele, selectează programul pentru supă şi apasă butonul Start. Pe ecran se afişează timpul de gătire: 30 de minute. Când programul s-a terminat adaugă busuiocul și smântâna de gătit și mai mixează pentru câteva secunde până când acestea se vor încorpora foarte bine.
Deţii sau foloseşti acest produs ?
Spune-ne opinia ta
Te rugăm să te autentifici pentru a putea adăuga o recenzie.
InspiraţieReţete pentru chefii de acasă
Experimentează rețetele din Clubul Tefal
și impresionează-ți prietenii!
Pizza quattro formaggi
Savoare italiană într-o rețetă ușor de preparat și gata în mai puțin de o oră.
Supă de praz şi cartofi
Cu un gust dulceag, sățioasă și foarte cremoasă, e perfectă pentru orice prânz.