Cârnaţi de casă cu vită şi oaie - Club Tefal
Începând cu 2024, se pot înregistra doar facturi din magazinul nostru online shop.tefal.ro, nu se pot înregistra facturi de la alți retaileri.

Cârnaţi de casă cu vită şi oaie

de JamilaCuisine

Număr porţii

5

Timp de preparare

40'

Timp de gătire

10'
Cârnaţi de casă cu vită şi oaie

Ingrediente

2.5 kg de ceafă de vită
2.5 kg de pulpă de berbec
intestine de oaie
200 g usturoi
rosmarin
cimbru uscat
boia dulce
Sare
Piper

Pregătire

Preparare amestesc:

Adaugă peste ambele tipuri de carne înainte de a toca: piperul, sarea, rozmarinul, cimbrul și la final boiaua dulce și amestecă-le bine. Pentru a toca carnea folosește sita medie a mașinii de tocat HV4. După ce ai tocat carnea pune într-un tocător de bucătarie electric usturoiul, puțină apă și mărunțește-l foarte bine.
Mută carnea într-un bol mai mare, adaugă peste ea usturoiul mărunțit și amestecă foarte bine compoziția. Pentru a umple cârnații conectează la mașina de tocat accesoriul pentru cârnați. Pune un intestin pe accesoriu, iar la capătul acestuia fă un nod și începe să umplii cu carnea tocată, la finalul intestinul înnoadă.
După ce ai terminat de umplut, răsucește partial cârnații pentru a face porții individuale. După aceea, pune-i la scurs la un loc răcoros pentru ca membrana să se usuce. Dacă dorești îi poți pune la afumat sau la congelator.

Preparare cârnați:
Pornește grătarul OptiGrill+ XL, selectează funcția pentru cârnați, apasă OK și lasă grătarul să se încălzească. După ce acesta s-a încălzit pune cârnații și lasă-i să se gătească.

Distribuie:

Deţii sau foloseşti acest produs ?

Spune-ne opinia ta

Te rugăm să te autentifici pentru a putea adăuga o recenzie.

încă nu au fost postate recenzii

InspiraţieReţete pentru chefii de acasă

Experimentează rețetele din Clubul Tefal
și impresionează-ți prietenii!