Şniţele de curcan aromate
de JamilaCuisine
Număr porţii
6Timp de preparare
15'Timp de gătire
30'Ingrediente
700 g piept de curcan
500 g lapte bătut
200 g pesmet
2 linguri ulei
1 lingură usturoi granulat
1 lingură boia dulce
1 lingură oregano uscat
1 ceapă pasată fin
sare
piper
Pregătire
Pentru început, vom marina pieptul de curcan în iaurtul bătut, în care vom adăuga ceapa pasată, boia, usturoiul granulat, oregano, sarea și piperul apoi ametecăm totul foarte bine.
Adăugăm pieptul de curcan, tăiat în porții potrivite, subțiri. Îl vom lăsa la marinat pentru câteva ore, sau peste noapte pentru cele mai bune rezultate.
Amestecăm uleiul cu pesmetul, apoi, când acesta capătă textura nisipului ud, îl vom pune pe un platou mare, răspândindu-l pe întreaga suprafață. Luăm o porție de piept de curcan și o învelim în pesmet.
Îndepărtăm excesul de persmet și continuăm pentru fiecare porție de piept de curcan.
Pentru găti șnițelele, vom folosi friteuza cu aer cald Tefal ActiFry Genius XL. Punem șnițelele în interiorul friteuzei, selectăm programul 6 pentru 15 minute.
Dupa cele 15 minute, vom întoarce șnițelele pe cealaltă parte, gătindu-le pentru încă 15 minute.
Deţii sau foloseşti acest produs ?
Spune-ne opinia ta
Te rugăm să te autentifici pentru a putea adăuga o recenzie.
InspiraţieReţete pentru chefii de acasă
Experimentează rețetele din Clubul Tefal
și impresionează-ți prietenii!
Pizza quattro formaggi
Savoare italiană într-o rețetă ușor de preparat și gata în mai puțin de o oră.
Supă de praz şi cartofi
Cu un gust dulceag, sățioasă și foarte cremoasă, e perfectă pentru orice prânz.
Supă de roşii cu usturoi copt
Supă cu un gust puternic și autentic atunci când ai chef de o savoare diferită