Pulled Beef
de Adrian Hădean
Număr porţii
4Timp de preparare
15'Timp de gătire
70'Ingrediente
Pentru carne:
carne de vită
unt 82% grăsime
morcovi
roșii
usturoi
vin
foi de dafin
apă
condimente la alegere
Pentru sos:
smântână 12% grăsime
maioneză
sare
piper
fulgi de ardei iute
sos de ardei iute (opțional)
Pregătire
Vom începe prin a adăuga toate îngredientele în oala electrică sub presiune Tefal One Pot și selectăm programul Pressure Cook și setează timerul la o oră.
După terminarea programului, scoate carnea din oală și folosind 2 furculițe, mărunțește-o bine de tot.
Prepară sosul adăugând toate ingredientele într-un bol și amestecă bine.
Taie chiflele în două, unde o bucată cu sosul preparat anterior, adaugă carnea mărunțită și servește!
Deţii sau foloseşti acest produs ?
Spune-ne opinia ta
Te rugăm să te autentifici pentru a putea adăuga o recenzie.
InspiraţieReţete pentru chefii de acasă
Experimentează rețetele din Clubul Tefal
și impresionează-ți prietenii!
Pizza quattro formaggi
Savoare italiană într-o rețetă ușor de preparat și gata în mai puțin de o oră.
Supă de praz şi cartofi
Cu un gust dulceag, sățioasă și foarte cremoasă, e perfectă pentru orice prânz.
Supă de roşii cu usturoi copt
Supă cu un gust puternic și autentic atunci când ai chef de o savoare diferită