Piept de pui in sos de ardei copti - Club Tefal

Piept de pui in sos de ardei copti

de JamilaCuisine

Număr porţii

4

Timp de preparare

20'

Timp de gătire

60'
Piept de pui in sos de ardei copti

Ingrediente

4 jumatati de piept de pui
2 cepe
1 ardei gras
3 catei de usturoi
3-4 linguri de ulei
1/2 legatura de patrunjel
50 g parmezan
4 ardei copti
100 g crema de branza
1 lingura ierburi aromatice
1 lingura boia dulce
sare
piper

Pregătire

Condimentam cele 4 jumatati de piept de pui cu sare, piper, boia, ierburile aromatice, atat pe o parte, cat si pe cealalta. Adaugam putin ulei, jumatate din intreaga cantitata.

Pentru sos, vom incepe prin a adauga ardeii copti in recipientul de mixare, peste care adaugam putina apa si pasam bine pana obtinem un piure. Adaugam crema de branza si incorcopam, apoi transferam intr-un bol peste care adaugam si parmezanul si amestecam.

Vom gati pieptul de pui folosind tigaia Tefal Ingenio Unlimited - adaugam uleiul ramas dupa ce tigaia a atins temperatura optima, apoi adaugam pieptul de pui, gatindu-l pentru aproximativ 3-4 minute pe fiecare parte.

Dupa ce puiul este gatit, il vom pune de-o parte si vom gati in tigaie ardeii si ceapa pentru aproximativ 4-5 minute. Cand acestea s-au inmuiat, putem adauga usturoiul si gatim pentru cel mult 1 minut, apoi adaugam sosul de ardei copt si subtiem cu putina apa compozitia.

Adaugam pieptul de pui si vom da tigaia la cumptorul preincalzit la 200 grade si vom gati pentru 30-40 minute pana cand carnea de pui va fi bine gatita.

Distribuie:

Deţii sau foloseşti acest produs ?

Spune-ne opinia ta

Te rugăm să te autentifici pentru a putea adăuga o recenzie.

încă nu au fost postate recenzii

InspiraţieReţete pentru chefii de acasă

Experimentează rețetele din Clubul Tefal
și impresionează-ți prietenii!