Midii proaspete cu paste
de Adrian Hădean
Număr porţii
1Timp de preparare
10'Timp de gătire
10'Ingrediente
midii proaspete
ulei de măsline
căței de usturoi
roșii cherry
paste
sare
vin
Pregătire
Începem prin a spăla și curăța bine de tot midiile, apoi într-o tigaie sau cratiță adaugăm ulei de măsline și 2-3 căței de usturoi tocați și câteva roșii cherry tăiate în jumătăți.
Când usturoiul încee să se rumenească, adăugăm midiile, punem un capac deasupra și le lăsăm așa aproximativ 2 minute. După, adaugăm puțin vin și amestecăm bine. Le lăsăm câteva minute cu capacul pus pentru a se deschide bine.
Între timp pune apa la fiert într-o cratiță și adaugă puțină sare. Când apa începe să fiarbă, adaugă pastele.
Când pastele sunt fierte, adaugă-le peste midii și o mică porție din apa în care au fiert, apoi amestecă bine.
Deţii sau foloseşti acest produs ?
Spune-ne opinia ta
Te rugăm să te autentifici pentru a putea adăuga o recenzie.
InspiraţieReţete pentru chefii de acasă
Experimentează rețetele din Clubul Tefal
și impresionează-ți prietenii!
Pizza quattro formaggi
Savoare italiană într-o rețetă ușor de preparat și gata în mai puțin de o oră.
Supă de praz şi cartofi
Cu un gust dulceag, sățioasă și foarte cremoasă, e perfectă pentru orice prânz.
Supă de roşii cu usturoi copt
Supă cu un gust puternic și autentic atunci când ai chef de o savoare diferită