Club Tefal

Friptură de vită cu legume la grătar

de JamilaCuisine

Număr porţii

3

Timp de preparare

30'

Timp de gătire

30'
Friptură de vită cu legume la grătar

Ingrediente

3 bucăți de antricot de vită
ceapă
ciuperci
dovlecei
ardei gras
o legătură de pătrunjel
3-4 linguri de ulei
o linguriță de oregano
o linguriță de rozmarin
o linguriță de cimbrișor
3 căței de usturoi
sare
piper

Pregătire

Pentru început, ne ocupăm de uleiul aromat. Într-un bol vom amesteca uleiul, pătrunjelul tocat, piperul proaspăt râșnit, sarea și ierburile aromatice uscate. Amestecăm bine totul, iar la final răzuim cățeii de usturoi.

Adăugăm uleiul aromat peste fiecare bucată de carne, pe ambele părți și mai condimentăm cu puțină sare.

Lăsăm bucățile de carne la marinat pentru aproximativ 10 minute, timp în care ne vom ocupa de legume.

Adăugăm legumele într-un bol încăpător, ceapa va rămâne separat, peste care adăugăm uleiul aromat, cum am procedat și pentru carne.

Pentru a găti carnea și legumele, vom folosi grătarul electric Tefal OptiGrill XL. Grătarul ne va avertiza printr-un semnal luminos și sonor când preparatul este gata.

Poftă bună!

Distribuie:

Deţii sau foloseşti acest produs ?

Spune-ne opinia ta

Te rugăm să te autentifici pentru a putea adăuga o recenzie.

încă nu au fost postate recenzii

InspiraţieReţete pentru chefii de acasă

Experimentează rețetele din Clubul Tefal
și impresionează-ți prietenii!