Friptură de vită cu legume la grătar
de JamilaCuisine
Număr porţii
3Timp de preparare
30'Timp de gătire
30'Ingrediente
3 bucăți de antricot de vită
ceapă
ciuperci
dovlecei
ardei gras
o legătură de pătrunjel
3-4 linguri de ulei
o linguriță de oregano
o linguriță de rozmarin
o linguriță de cimbrișor
3 căței de usturoi
sare
piper
Pregătire
Pentru început, ne ocupăm de uleiul aromat. Într-un bol vom amesteca uleiul, pătrunjelul tocat, piperul proaspăt râșnit, sarea și ierburile aromatice uscate. Amestecăm bine totul, iar la final răzuim cățeii de usturoi.
Adăugăm uleiul aromat peste fiecare bucată de carne, pe ambele părți și mai condimentăm cu puțină sare.
Lăsăm bucățile de carne la marinat pentru aproximativ 10 minute, timp în care ne vom ocupa de legume.
Adăugăm legumele într-un bol încăpător, ceapa va rămâne separat, peste care adăugăm uleiul aromat, cum am procedat și pentru carne.
Pentru a găti carnea și legumele, vom folosi grătarul electric Tefal OptiGrill XL. Grătarul ne va avertiza printr-un semnal luminos și sonor când preparatul este gata.
Poftă bună!
Deţii sau foloseşti acest produs ?
Spune-ne opinia ta
Te rugăm să te autentifici pentru a putea adăuga o recenzie.
Recenzii: 5
A rezultat un preparat excelent!...
Teodor BALAN joi 04 mai 2023Soția mea a gătit carne de vită conform rețetei de aici și cu un grătar identic, iar rezultatul a fost excelent!... Friptura obținută a fost gustoasă și aromată. Mulțumim Jamila!... Mulțumim TEFAL!...
InspiraţieReţete pentru chefii de acasă
Experimentează rețetele din Clubul Tefal
și impresionează-ți prietenii!
Pizza quattro formaggi
Savoare italiană într-o rețetă ușor de preparat și gata în mai puțin de o oră.
Supă de praz şi cartofi
Cu un gust dulceag, sățioasă și foarte cremoasă, e perfectă pentru orice prânz.
Supă de roşii cu usturoi copt
Supă cu un gust puternic și autentic atunci când ai chef de o savoare diferită