Friptura de vita cu garnitura de ardei in stil italian - Club Tefal

Friptura de vita cu garnitura de ardei in stil italian

de JamilaCuisine

Număr porţii

4

Timp de preparare

25'

Timp de gătire

15'
Friptura de vita cu garnitura de ardei in stil italian

Ingrediente

Pentru friptura de vita:
750g antricot de vita
1 legatura chives
1 legatura patrunjel
50ml zeama de lamaie verde
1/2 lingurita cumin
2 linguri ulei
6 catei de usturoi
1 ardei iute mic
putina sare

Pentru garnitura de ardei:
4 ardei kapia
4 linguri ulei de masline
cateva crengute busuioc
2 fileuri ansoa
20g muguri de pin
40g parmezan
2 catei de usturoi
1 lingura otet balsamic

Pregătire

Incepem prin a prepara marinada pentru friptura: adaugam ingredientele in accesoriul de tocat al blenderului vertical Tefal Quickchef 3 in 1. Turnam marinada peste carnea de vita intr-un bol incapator, amestecam bine, apoi lasam la frigider timp de cel putin 4 ore.

Pentru marinada pentru ardei, adaugam in tocator busuiocul, uleiul de masline, usturoiul, otetul balsamic si fileul de ansoa, dupa care maruntim. Adaugam jumatate de marinada peste ardeii kapia taiati sferturi, amestecand bine pentru a se intinde uniform.

Gatim ardeii folosind programul dedicat al gratarului electric Tefal OptiGrill Elite. Dupa ce gatim toti ardeii, il punem intr-o farfurie incapatoate si adaugam, dupa gust, cantitatea ramasa de marinada si decoram cu muguri de pin si parmezan.

Selectam programul pentru vita, activam functia Sear Boost si gatim antricotul dupa gust.

Distribuie:

Deţii sau foloseşti acest produs ?

Spune-ne opinia ta

Te rugăm să te autentifici pentru a putea adăuga o recenzie.

încă nu au fost postate recenzii

InspiraţieReţete pentru chefii de acasă

Experimentează rețetele din Clubul Tefal
și impresionează-ți prietenii!