Friptura de vita cu garnitura de ardei in stil italian
de JamilaCuisine
Număr porţii
4Timp de preparare
25'Timp de gătire
15'Ingrediente
Pentru friptura de vita:
750g antricot de vita
1 legatura chives
1 legatura patrunjel
50ml zeama de lamaie verde
1/2 lingurita cumin
2 linguri ulei
6 catei de usturoi
1 ardei iute mic
putina sare
Pentru garnitura de ardei:
4 ardei kapia
4 linguri ulei de masline
cateva crengute busuioc
2 fileuri ansoa
20g muguri de pin
40g parmezan
2 catei de usturoi
1 lingura otet balsamic
Pregătire
Incepem prin a prepara marinada pentru friptura: adaugam ingredientele in accesoriul de tocat al blenderului vertical Tefal Quickchef 3 in 1. Turnam marinada peste carnea de vita intr-un bol incapator, amestecam bine, apoi lasam la frigider timp de cel putin 4 ore.
Pentru marinada pentru ardei, adaugam in tocator busuiocul, uleiul de masline, usturoiul, otetul balsamic si fileul de ansoa, dupa care maruntim. Adaugam jumatate de marinada peste ardeii kapia taiati sferturi, amestecand bine pentru a se intinde uniform.
Gatim ardeii folosind programul dedicat al gratarului electric Tefal OptiGrill Elite. Dupa ce gatim toti ardeii, il punem intr-o farfurie incapatoate si adaugam, dupa gust, cantitatea ramasa de marinada si decoram cu muguri de pin si parmezan.
Selectam programul pentru vita, activam functia Sear Boost si gatim antricotul dupa gust.
Deţii sau foloseşti acest produs ?
Spune-ne opinia ta
Te rugăm să te autentifici pentru a putea adăuga o recenzie.
InspiraţieReţete pentru chefii de acasă
Experimentează rețetele din Clubul Tefal
și impresionează-ți prietenii!
Pizza quattro formaggi
Savoare italiană într-o rețetă ușor de preparat și gata în mai puțin de o oră.
Supă de praz şi cartofi
Cu un gust dulceag, sățioasă și foarte cremoasă, e perfectă pentru orice prânz.
Supă de roşii cu usturoi copt
Supă cu un gust puternic și autentic atunci când ai chef de o savoare diferită