Club Tefal

File de doradă

de Adrian Hădean

Număr porţii

1

Timp de preparare

10'

Timp de gătire

5'
File de doradă

Ingrediente

file de dorată
ulei de măsline
unt
sare
piper

Pregătire

Condimentează fiecare parte a fileului cu sare și piper și folosește un prosop de hârtie pentru a îndepărta excesul de umezeală.

Adaugă puțin ulei de măsline în tigaie încinsă. Adaugă fileul cu pielea în jos și presează-l cu o spatulă cât să facă bine contact peștele cu tigaia, timp de aproximativ 2 minute.

Întoarce peștele pe cealaltă parte și adaugă în tigaie un cub de unt și începe să agiți astfel încât untul împreună cu uleiul să rumenească partea cu carne a peștelui.

După 1 minute, scoate peștele din tigaie și servește-l cu o salată proaspătă.

Distribuie:

Deţii sau foloseşti acest produs ?

Spune-ne opinia ta

Te rugăm să te autentifici pentru a putea adăuga o recenzie.

încă nu au fost postate recenzii

InspiraţieReţete pentru chefii de acasă

Experimentează rețetele din Clubul Tefal
și impresionează-ți prietenii!