File de doradă
de Adrian Hădean
Număr porţii
1Timp de preparare
10'Timp de gătire
5'Ingrediente
file de dorată
ulei de măsline
unt
sare
piper
Pregătire
Condimentează fiecare parte a fileului cu sare și piper și folosește un prosop de hârtie pentru a îndepărta excesul de umezeală.
Adaugă puțin ulei de măsline în tigaie încinsă. Adaugă fileul cu pielea în jos și presează-l cu o spatulă cât să facă bine contact peștele cu tigaia, timp de aproximativ 2 minute.
Întoarce peștele pe cealaltă parte și adaugă în tigaie un cub de unt și începe să agiți astfel încât untul împreună cu uleiul să rumenească partea cu carne a peștelui.
După 1 minute, scoate peștele din tigaie și servește-l cu o salată proaspătă.
Deţii sau foloseşti acest produs ?
Spune-ne opinia ta
Te rugăm să te autentifici pentru a putea adăuga o recenzie.
InspiraţieReţete pentru chefii de acasă
Experimentează rețetele din Clubul Tefal
și impresionează-ți prietenii!
Pizza quattro formaggi
Savoare italiană într-o rețetă ușor de preparat și gata în mai puțin de o oră.
Supă de praz şi cartofi
Cu un gust dulceag, sățioasă și foarte cremoasă, e perfectă pentru orice prânz.
Supă de roşii cu usturoi copt
Supă cu un gust puternic și autentic atunci când ai chef de o savoare diferită