Drob de miel
de Adrian Hădean
Număr porţii
4Timp de preparare
30'Timp de gătire
60'Ingrediente
Organe de miel
Lapte
Foi de dafin
Pesmet din pâine uscată
Ouă fierte
Ouă crude
Ceapă
Pătrunjel
Piper
Sare
Pregătire
Pune organele la înmuiat în lapte cu puțină sare pentru 3-4 ore. Apoi fierbele în apă cu puțină sare, piper și 1-2 foi de dafin pentru aproximativ 7-8 minute (pune organele în apă abia după ce a început să fiarbă apa).
Toacă ceapa și pătrunjelul după care, folosind mașina de tocat carne Tefal HV8 Plus 11 în 1, toacă organele de miel.
Adaugă peste organe albușurile de ou bătute spumă tare, gălbenușurile, o parte din pătrunj și ceapa și amestecă bine.
Pune compoziția într-un vas și dă-l la cumpor la 180 de grade timp de aproximativ 1 oră.
Deţii sau foloseşti acest produs ?
Spune-ne opinia ta
Te rugăm să te autentifici pentru a putea adăuga o recenzie.
InspiraţieReţete pentru chefii de acasă
Experimentează rețetele din Clubul Tefal
și impresionează-ți prietenii!
Pizza quattro formaggi
Savoare italiană într-o rețetă ușor de preparat și gata în mai puțin de o oră.
Supă de praz şi cartofi
Cu un gust dulceag, sățioasă și foarte cremoasă, e perfectă pentru orice prânz.
Supă de roşii cu usturoi copt
Supă cu un gust puternic și autentic atunci când ai chef de o savoare diferită