Club Tefal

Drob de miel

de Adrian Hădean

Număr porţii

4

Timp de preparare

30'

Timp de gătire

60'
Drob de miel

Ingrediente

Organe de miel
Lapte
Foi de dafin
Pesmet din pâine uscată
Ouă fierte
Ouă crude
Ceapă
Pătrunjel
Piper
Sare

Pregătire

Pune organele la înmuiat în lapte cu puțină sare pentru 3-4 ore. Apoi fierbele în apă cu puțină sare, piper și 1-2 foi de dafin pentru aproximativ 7-8 minute (pune organele în apă abia după ce a început să fiarbă apa).

Toacă ceapa și pătrunjelul după care, folosind mașina de tocat carne Tefal HV8 Plus 11 în 1, toacă organele de miel.

Adaugă peste organe albușurile de ou bătute spumă tare, gălbenușurile, o parte din pătrunj și ceapa și amestecă bine.

Pune compoziția într-un vas și dă-l la cumpor la 180 de grade timp de aproximativ 1 oră.

Distribuie:

Deţii sau foloseşti acest produs ?

Spune-ne opinia ta

Te rugăm să te autentifici pentru a putea adăuga o recenzie.

încă nu au fost postate recenzii

InspiraţieReţete pentru chefii de acasă

Experimentează rețetele din Clubul Tefal
și impresionează-ți prietenii!