Caracatiţă cu andive şi ierburi aromatice
de Adrian Hădean
Număr porţii
1Timp de preparare
10'Timp de gătire
105'Ingrediente
caracatiță
usturoi
rămurele de cimbru
foi de dafin
ulei de măsline
unt
andive
o jumătate de lămâie
sare
piper
Pregătire
Fierbe caracatița împreună cu foi de dafin, 2-3 căței de usturoi și câteva rămurele de cimbru pentru 80-90 de minute.
Adaugă ulei de măsline într-o tigaie, 2 câței de usturoi, rămurele de cimbru și apoi adaugă caracatiță. Gătește-o câte 5 minute pe fiecare parte și condimentează cu puțină sare și puțin piper.
Feliază în 2 fiecare andivă și gătește-le într-o tigaie, cu ulei de măsline, puțin unt, câteva minute pe fiecare parte. La final, adaugă sare, piper, zeama de la o jumătate de lămâie și asta e tot!
Deţii sau foloseşti acest produs ?
Spune-ne opinia ta
Te rugăm să te autentifici pentru a putea adăuga o recenzie.
InspiraţieReţete pentru chefii de acasă
Experimentează rețetele din Clubul Tefal
și impresionează-ți prietenii!
Pizza quattro formaggi
Savoare italiană într-o rețetă ușor de preparat și gata în mai puțin de o oră.
Supă de praz şi cartofi
Cu un gust dulceag, sățioasă și foarte cremoasă, e perfectă pentru orice prânz.
Supă de roşii cu usturoi copt
Supă cu un gust puternic și autentic atunci când ai chef de o savoare diferită