Suc energizant şi chec cu sfeclă şi gutui
de JamilaCuisine
Număr porţii
4Timp de preparare
20'Timp de gătire
40'Ingrediente
o gutuie
4-5 morcovi
2 sfecle roșii
½ țelină
frunze de mentă
Pregătire
Adaugă în storcătorul Infiny Press: morcovii, bucățile de gutuie, sfecla roșie, țelina și menta.
Când sucul este gata, pune-l într-un pahar și savurează-l cu plăcere.
Sfat: Păstrează pulpa pentru o nouă rețetă (chec cu sfeclă și gutui).
Chec cu sfeclă și gutui
Ingrediente:
220 g făină
250 g pulpă rămasă de la sucul energizant
3 ouă
100 ml ulei
150 g zahăr
100 g stafide
sare
2 pliculețe zahăr vanilat
5 g praf de copt
Mod de preparare:
În bolul robotului MasterChef Gourmet pune ouăle cu cele două tipuri de zahăr și mixează timp de 2 minute până când se omogenizează. Adaugă apoi uleiul și pulpa care a rămas de la sucul energizant și mixează totul pentru un minut. Setează apoi viteza la minim și adaugă treptat făina, praful de copt, sarea iar la final și stafidele. Tornă compoziția într-o tavă pentru chec. Pune tava în cuptorul preîncălzit la temperatura de 180°C pentru aproximativ 40 - 50 minute.
Deţii sau foloseşti acest produs ?
Spune-ne opinia ta
Te rugăm să te autentifici pentru a putea adăuga o recenzie.
InspiraţieReţete pentru chefii de acasă
Experimentează rețetele din Clubul Tefal
și impresionează-ți prietenii!
Brioşe cu făină integrală
O rețetă delicioasă pentru cei care nu se pot abține de la dulce, dar țin și la siluetă.