Brioşe cu făină integrală
de JamilaCuisine
Număr porţii
13Timp de preparare
10'Timp de gătire
25'Ingrediente
300 g grâu
180 ml lapte
150 g coacăze roşii
150 g sirop de arţar
150 g iaurt
2 ouă
1 lingură de ulei
1 linguriţă extract de vanilie
1 linguriţă rasă bicarbonat de sodiu
1 linguriţă cu vârf praf de copt
coajă de la o lămâie
sare
Pregătire
1. Macină boabele de grâu în blenderul Ultrablend+ folosind programul pentru nuci pentru a obţine o făină integrală perfectă.
2. Pune laptele în vasul blenderului, adaugă coaja de lămâie, iaurtul, cele 2 ouă, uleiul, siropul de arţar, extractul de vanilie, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea şi la final făina integrală. Apasă butonul Pulse de cateva ori până când obţii o textură omogena.
3. Toarnă compoziţia într-un bol şi adaugă coacăzele roşii, păstrând câteva şi pentru decor. Amestecă bine şi pune compoziţia în tava de brioşe. Umple formele de brioşe aproximativ pe trei sferturi şi pune câteva coacăze deasupra.
Pune tava în cuptorul preîncălzit la 175°C pentru aproximativ 25-30 de minute.
Recomandare: toate ingredientele să fie la temperatura camerei.
Deţii sau foloseşti acest produs ?
Spune-ne opinia ta
Te rugăm să te autentifici pentru a putea adăuga o recenzie.
InspiraţieReţete pentru chefii de acasă
Experimentează rețetele din Clubul Tefal
și impresionează-ți prietenii!