Club Tefal

Ruladă de bezea şi căpşuni

de JamilaCuisine

Număr porţii

8

Timp de preparare

30'

Timp de gătire

30'
Ruladă de bezea şi căpşuni

Ingrediente

250 g mascarpone
200 ml smântână pentru frișcă
6 albușuri
200 g zahăr tos
50 g zahăr pudră
200 g căpșuni
50 g migdale mărunțite
o linguriță esență de vanilie
puțină sare

Pregătire

Pentru început, ne vom ocupa de bezea, așa că vom bate mai întâi albușurile cu puțină sare. Mixăm albușurile până devin spumoase, adăugând puțin câte puțin zahărul.

Transferăm bezeaua în tava cuptorului și o nivelăm, adăugăm peste ea migdalele mărunțite și apoi vom da tava la cuptorul preîncălzit la 140 de grade pentru aproximativ 30 de minute.

După 30 de minute, vom scoate tava din cuptor și o vom lăsa să se răcească timp de 5 minute, după care o vom scoate din tavă și îndepărtăm cu grijă foaia de copt.

Preparăm crema, adăugând smântâna pentru frișcă, mascarponele, zahărul pudră și esența de vanilie. Amestecăm totul până obținem o cremă aerată și fină.

Când bezeaua s-a răcit complet, vom adăuga peste ea crema, într-un strat subțire și căpșunile feliate apoi o rulăm pe lungime.

După ce am format rulada, o vom da la frigider pentru aproximativ 2 ore.

Distribuie:

Deţii sau foloseşti acest produs ?

Spune-ne opinia ta

Te rugăm să te autentifici pentru a putea adăuga o recenzie.

încă nu au fost postate recenzii

InspiraţieReţete pentru chefii de acasă

Experimentează rețetele din Clubul Tefal
și impresionează-ți prietenii!