Red Velvet
de Jamila Cuisine
Număr porţii
10Timp de preparare
20'Timp de gătire
40'Ingrediente
Pentru prajitura:
200g unt
200g faina
150g lapte batut
3 oua
200g zahar
1 lingurita bicarbonat de sodiu
25g cacao
1 lingurita otet
10g colorant rosu
1 lingurita extract de vanilie
Pentru crema:
200g zahar pudra
125g unt
200g crema de branza
Pregătire
Intr-un bol incapator adauga untul si zaharul, apoi amesteca bine. Adauga treptat fiecare ou, mixand in continuare pana obtii o compozitie omogena.
Amesteca pudra de cacao cu extractul de vanilie, colorantul, otetul si putina apa pentru a obtine o pasta, pe care o vom adauga peste compozitia preparata anterior si incorporam.
Adauga faina, bicarbonatul de sodiu, putina sare si laptele batut si incorporam din nou ingredientele.
In tava, unsa cu unt, a aparatului pentru deserturi Tefal Cake Factory Delices adaugam compozitia, nivelam, si punem tava inapoi in aparat, selectand primul program pentru 40 de minute.
Cat timp se raceste blatul, vom prepara crema: intr-un bol adaugam ingredientele si mixam in timp ce incorporam treptat zaharul pudra. Lasa crema la frigider timp de aproximativ o ora pentru a se intari. Taie blatul in jumatate si adauga crema de peste fiecare jumatate a blatului. La final, decoreaza prajitura dupa bunul plac.
Deţii sau foloseşti acest produs ?
Spune-ne opinia ta
Te rugăm să te autentifici pentru a putea adăuga o recenzie.
InspiraţieReţete pentru chefii de acasă
Experimentează rețetele din Clubul Tefal
și impresionează-ți prietenii!
Brioşe cu făină integrală
O rețetă delicioasă pentru cei care nu se pot abține de la dulce, dar țin și la siluetă.