Îngheţată Pina Colada
de JamilaCuisine
Număr porţii
8Timp de preparare
25'Timp de gătire
0'Ingrediente
400g ananas
600ml de apă
300g miez de nucă de cocos
70g sirop de agave
Pregătire
Pregătirea laptelui de cocos:
Pune miezul nuncii de cocos în bolul blenderului Ultrablend Cook+ și adaugă apa. Selectează programul Multigrain Milk și lasă-l timp de 20 de minute. După ce programul s-a încheiat, strecoară compoziția într-un vas presând foarte bine pulpa cu o lingură. Lasă-l la temperatura camerei.
Pregătirea înghețatei:
Adaugă în bolul blenderului ananasul, siropul de agave și laptele de cocos. Selectează modul manual la treapta cea mai mare, apasă butonul START, setează cronometrul la 2 min. Când compoziția este gata adaugă fulgii de cocos și mai mixează timp de câteva secunde. Pune compoziția în forme pentru înghețată și pune-le în congelator pentru 2-3 ore sau până când compoziția s-a întărit foarte bine.
Deţii sau foloseşti acest produs ?
Spune-ne opinia ta
Te rugăm să te autentifici pentru a putea adăuga o recenzie.
InspiraţieReţete pentru chefii de acasă
Experimentează rețetele din Clubul Tefal
și impresionează-ți prietenii!
Brioşe cu făină integrală
O rețetă delicioasă pentru cei care nu se pot abține de la dulce, dar țin și la siluetă.