Îngheţată fără zahăr cu căpşuni
de JamilaCuisine
Număr porţii
20Timp de preparare
10'Timp de gătire
10'Ingrediente
250 g mascarpone
500 g căpșuni
400 ml lapte de cocos
100 g miere
1 lingură esență de vanilie (opțional)
Pregătire
Vom începe prin a adăuga căpșunile într-un recipient înalt și le vom pasa folosind mixerul vertical Tefal QuickChef până obținem un piure fin și omogen. Într-un bol mai mare, adăugăm mascarpone, miere și esența de vanilie, care este opțională, după care amestecăm bine folosind un tel. Peste această compoziție vom adăuga laptele de cocos, încorporându-l bine de tot. La final adăugăm piureul de căpșuni și amestecăm până obținem o compoziție perfect omogenă. Transferă compoziția în mod egal în formele de înghețată, adaugă în fiecare câte un bețișor și dă-le la congelator pentru cel puțin 2 ore.
Deţii sau foloseşti acest produs ?
Spune-ne opinia ta
Te rugăm să te autentifici pentru a putea adăuga o recenzie.
InspiraţieReţete pentru chefii de acasă
Experimentează rețetele din Clubul Tefal
și impresionează-ți prietenii!
Brioşe cu făină integrală
O rețetă delicioasă pentru cei care nu se pot abține de la dulce, dar țin și la siluetă.