Gem de gutui fără zahăr
de JamilaCuisine
Număr porţii
5Timp de preparare
15'Timp de gătire
30'Ingrediente
Pentru gemul de gutui:
1.5 kg gutui
zeama de la o lămâie
200 ml suc concentrat de mere
semințele de la o păstaie de vanilie
Pentru smoothie-ul verde:
2 mere
50 g spanac proaspăt
200 g struguri
o lingură de miere
250 ml de apă
câteva crenguțe de mentă
un avocado
zeama de la o jumătate de lămâie
Pregătire
Pentru ambele rețete, vom folosi blenderul de mare viteză Tefal UltraBlend Boost ce dispune de 2 recipiente diferite, unul din sticlă pentru preparate calde și unul din Tritan pentru preparate reci.
Adăugăm gutuile tăiate în recipientul de sticlă apoi adăugăm sucul concentrat de mere, semințele de la o păstaie de vanilie și zeama de lămâie, după care selectăm programul pentru compot.
După terminarea programului, scoate-ți recipientul din blender și lăsați gemul să se răcească.
În recipientul din Tritan, adăugăm pe rând strugurii, spanacul, merele tăiate bucăți, avocadoul tăiat în sferturi, frunzele de mentă, zeama de lămâie, mierea, iar la final apa.
Pentru început, activăm funcția Vacuum, ce va scoate tot aerul din interiorul recipientului, fructele păstrându-și astfel nutrienții și culoarea. Apoi selectăm funcția Smoothie și apăsăm start.
După terminarea programului, detașează recipientul și servește-l cu plăcere!
Deţii sau foloseşti acest produs ?
Spune-ne opinia ta
Te rugăm să te autentifici pentru a putea adăuga o recenzie.
InspiraţieReţete pentru chefii de acasă
Experimentează rețetele din Clubul Tefal
și impresionează-ți prietenii!
Brioşe cu făină integrală
O rețetă delicioasă pentru cei care nu se pot abține de la dulce, dar țin și la siluetă.