Cozonac cu nimic - Club Tefal

Cozonac cu nimic

de Adrian Hădean

Număr porţii

2

Timp de preparare

180'

Timp de gătire

45'
Cozonac cu nimic

Ingrediente

1 kg faina
300 g unt
200 ml lapte
210 g zahăr
40g maia uscată sau 25g drojdie proaspătă sau 14g drojdie uscată
20 g sare
2 gălbenușuri
1 ou întreg
1 linguriță extract de vanilie

Pregătire

Topește untul în lapte și lasă-l să se răcorească. Amestecă toate ingredientele uscate. Adaugă ouălele și untul cu lapte, treptat.

Frământă 15 minute cu Tefal Masterchef Grande, adăugând lichidul pas cu pas. Lasă la dospit o oră sub un ștergar. Împarte aluatul și pune-l în tăvi.

Mai lasă la dospit o oră. Unge suprafața cu ou bătut.

Coace 40 de minute la 160 de grade Celsius.

Distribuie:

Deţii sau foloseşti acest produs ?

Spune-ne opinia ta

Te rugăm să te autentifici pentru a putea adăuga o recenzie.

încă nu au fost postate recenzii

InspiraţieReţete pentru chefii de acasă

Experimentează rețetele din Clubul Tefal
și impresionează-ți prietenii!