Ketchup picant
de JamilaCuisine
Număr porţii
6Timp de preparare
20'Timp de gătire
45'Ingrediente
2.5 kg roșii
500 g ceapă
50 g zahăr
50 ml ulei
1/4 linguriță cuișoare
2 linguri usturoi pudră
50 ml oțet
2 linguri fulgi ceapă
1 lingură ierburi aromatice
2 ardei iuți
sare
Pregătire
Vom începe cu prepararea sucului de roșii folosind mașina de tocat Tefal HV8 Plus și accesoriul dedicat pentru suc.
Într-o cratiță încăpătoare, adaugă uleiul, ceapa, ardeiul iute, sare apoi vom căli ceapa pentru aproximativ 15 minute până devine rumenă.
Adăugăm sucul de roșii, apoi zahărul, oțetul, fulgii de ceapă, pudra de usturoi, puțină sare, cuișoarele și ierburile aromatice, amestecând foarte bine compoziția. Lăsăm la fiert pentru aproximativ 30 de minute sau până când se va îngroșa suficient.
Atunci când uleiul a ieșit la suprafață, este timpul să pasăm bine de tot compoziția. La final, cât timp încă este fierbinte, vom turna ketchup-ul în sticle apoi le vom strange capacul bine și le lăsăm să se răcească.
Deţii sau foloseşti acest produs ?
Spune-ne opinia ta
Te rugăm să te autentifici pentru a putea adăuga o recenzie.
InspiraţieReţete pentru chefii de acasă
Experimentează rețetele din Clubul Tefal
și impresionează-ți prietenii!