Supă cremă de legume coapte - Club Tefal

Supă cremă de legume coapte

de JamilaCuisine

Număr porţii

6

Timp de preparare

30'

Timp de gătire

60'
Supă cremă de legume coapte

Ingrediente

1 dovlecel
1 cartof dulce
1 rădăcină de păstârnac
1 rădăcină de pătrunjel
1 ceapă
4 morcovi
1 praz
4 cartofi
1 ardei gras roșu
2 roșii
½ țelină
Ierburi aromatice: rozmarin și cimbru
2-3 linguri de ulei
1 căpățână de usturoi
sare

Pentru crutoane:
100g pâine tăiată cubulețe
½ legătură de pătrunjel
2- 3 linguri de ulei
2 căței de usturoi
sare
piper

Pregătire

Mod de preparare supă:
Taie toate legumele în bucăți medi, pune-le într-o tavă adaugă peste ele ierburile aromatice, usturoiul cu coajă, uleiul, sarea și piperul. Amestecă toate ingredientele. Preîncălzește cuptorul la temperatura de 200° și apoi pune tava la cuptor pentru 45 min. După ce legumele s-au copt, curță usturoiul de coajă și îndepărtează ierburile armoatice.
Pune legumele într-o oală, peste ele adaugă ½ l de apă fierbinte sau de supă, iar apoi lasă-le să fiarbă timp de 10min. Când supa este gata, las-o pentru 5 min să se răcorească. Pasează supa folosind piciorul pasator al mixerului vertical Infiny Force. După ce ai pasat foarte bine totul, adaugă apă și continuă să mixezi până când vei obține o textură fină.


Mod de preparare crutoane:
Pune în bolul tocator al mixerului vertical: uleiul, pătrunjelul, cățeii de usturoi, piper și sare, apoi mărunțește foarte bine ingredientele. Adaugă uleiul obținut peste cubulețele de pâine și amestecă foarte bine. Pune într-o tavă cubulețele de pâine în cuptorul preîncălzit la temperatura de 200° C. Lasă-le să se rumenească pentru aproximativ 20 min.

Distribuie:

Deţii sau foloseşti acest produs ?

Spune-ne opinia ta

Te rugăm să te autentifici pentru a putea adăuga o recenzie.

încă nu au fost postate recenzii

InspiraţieReţete pentru chefii de acasă

Experimentează rețetele din Clubul Tefal
și impresionează-ți prietenii!