Plăcintă cu carne de curcan tocată
de Daniela Niculi
Număr porţii
6Timp de preparare
20'Timp de gătire
30'Ingrediente
700 g carne tocată
2 legături ceapă verde
1 legătură usturoi verde
2 morcovi
1 ou
sare
piper
Pentru crustă:
250 g făină
125 g unt
1 gălbenuș ou
40 ml apă foarte rece
un praf de sare
Pregătire
Tocăm carnea de curcan cu mașina de tocat Tefal HV4. După ce am tocat carnea, adăugăm ceapa verde, usturoiul verde și morcovii.
Din compoziția rezultată pregătim umplutura pentru plăcintă.
Realizăm coca pentru crustă din făină, unt, gălbenuș de out, apă și un praf de sare apoi punem coca într-o formă rotundă și adăugăm umplutura peste.
Decorăm plăcinta după plac și apoi o coacem la cuptor până se rumenește frumos deasupra.
Poftă bună!
Deţii sau foloseşti acest produs ?
Spune-ne opinia ta
Te rugăm să te autentifici pentru a putea adăuga o recenzie.
InspiraţieReţete pentru chefii de acasă
Experimentează rețetele din Clubul Tefal
și impresionează-ți prietenii!
Pizza quattro formaggi
Savoare italiană într-o rețetă ușor de preparat și gata în mai puțin de o oră.
Supă de praz şi cartofi
Cu un gust dulceag, sățioasă și foarte cremoasă, e perfectă pentru orice prânz.
Supă de roşii cu usturoi copt
Supă cu un gust puternic și autentic atunci când ai chef de o savoare diferită