Peşte cu cartofi prăjiţi
de Adrian Hădean
Număr porţii
1Timp de preparare
15'Timp de gătire
5'Ingrediente
file de doradă 150 g
făină
o linguriță de turmeric
1 plic praf de copt
330-450 ml apă minerală
cartofi pentru prăjit
ulei
sos tartar
Pregătire
Adaugă într-o sită făina, turmericul și praful de copt și trece-le trepta prin ea pentru a obține un amestec omogen.
Adaugă amestecul într-un vas, împreună cu apa minerală, treptat, și amestecă bine până obți un aluat dens.
Într-o crăticioară, adaugă ulei și lasă-l la încins, între timp, dă peștele prin făină și apoi prin aluat, după care transferă-l în uleiul încins, 2 minute pe fiecare parte.
Când aluatul s-a rumenit bine, scoate peștele din ulei și adaugă încă puțin aluat peste acesta acesta, apoi înapoi în ulei maxim 30-40 de secunde.
Deţii sau foloseşti acest produs ?
Spune-ne opinia ta
Te rugăm să te autentifici pentru a putea adăuga o recenzie.
InspiraţieReţete pentru chefii de acasă
Experimentează rețetele din Clubul Tefal
și impresionează-ți prietenii!
Pizza quattro formaggi
Savoare italiană într-o rețetă ușor de preparat și gata în mai puțin de o oră.
Supă de praz şi cartofi
Cu un gust dulceag, sățioasă și foarte cremoasă, e perfectă pentru orice prânz.
Supă de roşii cu usturoi copt
Supă cu un gust puternic și autentic atunci când ai chef de o savoare diferită