Inele crocante de pui & cartofi cu parmezan - Club Tefal

Inele crocante de pui & cartofi cu parmezan

de Jamila Cuisine

Număr porţii

8

Timp de preparare

20'

Timp de gătire

40'
Inele crocante de pui & cartofi cu parmezan

Ingrediente

Pentru inele:
500g piept de pui
100g cascaval
1/2 legatura patrunjel
1 lingurita usturoi pudra
1 lingurita ceapa pudra
1 ou
1 ceapa mica
sare
piper

Pentru pane:
150g pesmet panko
2oua
2-3linguri ulei

Pentru cartofi:
500g cartofi
20g parmezan
2 linguri ulei
2 catei de usturoi
cateva crengute cimbru
1 lingurita boia dulce
sare
piper

Pregătire

Adauga in vasul robotului de bucatarie Tefal Double Force pieptul de pui, cascavalul, ceapa tocata, patrunjelul, usturoiul si ceapa pudra, oul, sarea si piperul si amesteca foarte bine pana obtii o pasta omogena.

Formeaza inelele din compozitia anterior obtinuta si lasa-le la congelator timp de aproximativ o ora.

Pentru pane, adauga intr-un vas ouale si bate-le foarte bine. Intr-un alt vas adauga pesmetul peste care adauga putin ulei, incorporandu-l bine in pesmet.

Ia fiecare inel de pui si trece-l o data prin ou, apoi prin pesmet, continua pana toate inele sunt preparate astfel.

Adauga intr-un vas incapator cartofii taiati, uleiul, putina sare, boia, apoi amesteca bine. La final, marunteste crengutele de cimbru, rade usturoiul si amesteca totul, impreuna cu parmezanul ras.

Pentru a gati ambele preparate, vom folosi friteuza cu aer cald Tefal Easy Fry & Grill XXL. Adauga separatorul in cuva friteuzei, apoi adauga cartofii in unul din compartimente, selectand modul Sync -> cartofi pentru P1, iar pentru P2 nuggets de pui si START.

La aparitia mesajului ADD, adauga inelele de pui in al doilea compartiment si continua gatirea.

Distribuie:

Deţii sau foloseşti acest produs ?

Spune-ne opinia ta

Te rugăm să te autentifici pentru a putea adăuga o recenzie.

încă nu au fost postate recenzii

InspiraţieReţete pentru chefii de acasă

Experimentează rețetele din Clubul Tefal
și impresionează-ți prietenii!