Friptură de vită cu unt aromat - Club Tefal

Friptură de vită cu unt aromat

de JamilaCuisine

Număr porţii

3

Timp de preparare

5'

Timp de gătire

10'
Friptură de vită cu unt aromat

Ingrediente

3 bucăți de vrăbioară de vită
2 linguri de ulei
80 g unt
2 linguri de pătrunjel tocat
2 linguri ceaibs tocat sau ceapă verde
sare
piper

Pregătire

Pregătirea untului aromat:
Pune într-un bol untul, pătrunjelul, ceaibsul, puțină sare și piper. Amestecă compoziția foarte bine. Așează pe blatul de lucru o folie de plastic și peste ea untul aromat, modelează-l ca pe un cilindru și învelește-l în folia de plastic apoi răsucește ușor capetele și pune-l la frigider cât timp te ocupi de prepararea fripturii.

Pregătirea fripturii de vită:
Unge bucățile de vrăbioară cu puțin ulei pe ambele părți și condimentează-le cu sare si piper. Selectează programul pentru friptură al grătarului electric Tefal OptiGrill+ (semnalul luminos mov) și apasă butonul OK. Când acesta este încălzit , pune carnea pe grătar. Poți alege după preferințe cum să gătești carnea: în sânge, mediu făcută sau forte bine făcută.

Servire:
Se servește cu salată și unt aromat deasupra.

Distribuie:

Deţii sau foloseşti acest produs ?

Spune-ne opinia ta

Te rugăm să te autentifici pentru a putea adăuga o recenzie.

încă nu au fost postate recenzii

InspiraţieReţete pentru chefii de acasă

Experimentează rețetele din Clubul Tefal
și impresionează-ți prietenii!