Friptură de vită cu unt aromat
de JamilaCuisine
Număr porţii
3Timp de preparare
5'Timp de gătire
10'Ingrediente
3 bucăți de vrăbioară de vită
2 linguri de ulei
80 g unt
2 linguri de pătrunjel tocat
2 linguri ceaibs tocat sau ceapă verde
sare
piper
Pregătire
Pregătirea untului aromat:
Pune într-un bol untul, pătrunjelul, ceaibsul, puțină sare și piper. Amestecă compoziția foarte bine. Așează pe blatul de lucru o folie de plastic și peste ea untul aromat, modelează-l ca pe un cilindru și învelește-l în folia de plastic apoi răsucește ușor capetele și pune-l la frigider cât timp te ocupi de prepararea fripturii.
Pregătirea fripturii de vită:
Unge bucățile de vrăbioară cu puțin ulei pe ambele părți și condimentează-le cu sare si piper. Selectează programul pentru friptură al grătarului electric Tefal OptiGrill+ (semnalul luminos mov) și apasă butonul OK. Când acesta este încălzit , pune carnea pe grătar. Poți alege după preferințe cum să gătești carnea: în sânge, mediu făcută sau forte bine făcută.
Servire:
Se servește cu salată și unt aromat deasupra.
Deţii sau foloseşti acest produs ?
Spune-ne opinia ta
Te rugăm să te autentifici pentru a putea adăuga o recenzie.
InspiraţieReţete pentru chefii de acasă
Experimentează rețetele din Clubul Tefal
și impresionează-ți prietenii!
Pizza quattro formaggi
Savoare italiană într-o rețetă ușor de preparat și gata în mai puțin de o oră.
Supă de praz şi cartofi
Cu un gust dulceag, sățioasă și foarte cremoasă, e perfectă pentru orice prânz.
Supă de roşii cu usturoi copt
Supă cu un gust puternic și autentic atunci când ai chef de o savoare diferită