Drob mozaic
de Mariana Robescu
Număr porţii
4Timp de preparare
40'Timp de gătire
60'Ingrediente
500 g piept de pui dezosat
500 g ficăței de pui
2 legături ceapă verde
1 legătură usturoi verde
2 legături mărar verde
4 ouă fierte tari
5 ouă crude
sare
piper
Pregătire
Mai întâi am spălat și curățat ficățeii. I-am pus la fiert și i-am lăsat să fiarbă 20 de minute, după care i-am scurs și i-am spălat în apă rece.
Am primit de la prietenii mei de la Tefal o mașină de tocat, Mașina de tocat TEFAL HV4, cu care am tocat pieptul de pui.
Am pus carnea tocată într-un vas încăpător, am adăugat ceapa, mărarul și usturoiul tocate mărunt și ficățeii tăiați bucăți mari. Am pus ouăle crude, sare și piper și am omogenizat compoziția.
Am adăugat în compoziție ouăle tăiate cuburi mari și am amestecat ușor.
Am pus compoziția într-o formă de cozonac de la Tefal unsă și tapetată și am nivelat cu o lingură.
Am introdus tava în cuptorul încins, la foc mic, pentru o oră. Trebuie să se rumenească frumos deasupra.
Am lăsat drobul să se răcească bine în formă, după care l-am răsturnat pe un platou, l-am decorat și l-am servit.
Poftă bună!
Deţii sau foloseşti acest produs ?
Spune-ne opinia ta
Te rugăm să te autentifici pentru a putea adăuga o recenzie.
InspiraţieReţete pentru chefii de acasă
Experimentează rețetele din Clubul Tefal
și impresionează-ți prietenii!
Pizza quattro formaggi
Savoare italiană într-o rețetă ușor de preparat și gata în mai puțin de o oră.
Supă de praz şi cartofi
Cu un gust dulceag, sățioasă și foarte cremoasă, e perfectă pentru orice prânz.
Supă de roşii cu usturoi copt
Supă cu un gust puternic și autentic atunci când ai chef de o savoare diferită