Club Tefal

Drob mozaic

de Mariana Robescu

Număr porţii

4

Timp de preparare

40'

Timp de gătire

60'
Drob mozaic

Ingrediente

500 g piept de pui dezosat
500 g ficăței de pui
2 legături ceapă verde
1 legătură usturoi verde
2 legături mărar verde
4 ouă fierte tari
5 ouă crude
sare
piper

Pregătire

Mai întâi am spălat și curățat ficățeii. I-am pus la fiert și i-am lăsat să fiarbă 20 de minute, după care i-am scurs și i-am spălat în apă rece.

Am primit de la prietenii mei de la Tefal o mașină de tocat, Mașina de tocat TEFAL HV4, cu care am tocat pieptul de pui.

Am pus carnea tocată într-un vas încăpător, am adăugat ceapa, mărarul și usturoiul tocate mărunt și ficățeii tăiați bucăți mari. Am pus ouăle crude, sare și piper și am omogenizat compoziția.

Am adăugat în compoziție ouăle tăiate cuburi mari și am amestecat ușor.
Am pus compoziția într-o formă de cozonac de la Tefal unsă și tapetată și am nivelat cu o lingură.

Am introdus tava în cuptorul încins, la foc mic, pentru o oră. Trebuie să se rumenească frumos deasupra.

Am lăsat drobul să se răcească bine în formă, după care l-am răsturnat pe un platou, l-am decorat și l-am servit.

Poftă bună!

Sorry, we were unable to embed
https://www.youtube.com/watch?v=s

Distribuie:

Deţii sau foloseşti acest produs ?

Spune-ne opinia ta

Te rugăm să te autentifici pentru a putea adăuga o recenzie.

încă nu au fost postate recenzii

InspiraţieReţete pentru chefii de acasă

Experimentează rețetele din Clubul Tefal
și impresionează-ți prietenii!