Cremă de dovleac - Club Tefal

Cremă de dovleac

de Adrian Hădean

Număr porţii

2

Timp de preparare

20'

Timp de gătire

40'
Cremă de dovleac

Ingrediente

1 kg de dovleac
50 g unt
200 ml smântână dulce 15%
50 g plante aromatice sau pătrunjel ori mirodenii s
are
1/2 buc trufă

Pregătire

Dolveacul se pune la cuptor, la 180 grade, pentru 30 min, asezonat cu plante aromatice, sau mirodenii, pentru a fi ușor rumenit.

Cu ajutorul funcției de gătire a blenderului cu funcție de gătire Tefal UltraBlend Cook, la 60 grade, punem la topit untul și smântâna dulce, apoi adăugăm bucațile de dovleac copt până aceastea devin o pastă omogenă.

Umplem dovleacul rumenit cu toată compoziția pregatită. Îl putem orna cu spumă de lapte și bucați de trufă.

Distribuie:

Deţii sau foloseşti acest produs ?

Spune-ne opinia ta

Te rugăm să te autentifici pentru a putea adăuga o recenzie.

încă nu au fost postate recenzii

InspiraţieReţete pentru chefii de acasă

Experimentează rețetele din Clubul Tefal
și impresionează-ți prietenii!