Cremă de dovleac
de Adrian Hădean
Număr porţii
2Timp de preparare
20'Timp de gătire
40'Ingrediente
1 kg de dovleac
50 g unt
200 ml smântână dulce 15%
50 g plante aromatice sau pătrunjel ori mirodenii s
are
1/2 buc trufă
Pregătire
Dolveacul se pune la cuptor, la 180 grade, pentru 30 min, asezonat cu plante aromatice, sau mirodenii, pentru a fi ușor rumenit.
Cu ajutorul funcției de gătire a blenderului cu funcție de gătire Tefal UltraBlend Cook, la 60 grade, punem la topit untul și smântâna dulce, apoi adăugăm bucațile de dovleac copt până aceastea devin o pastă omogenă.
Umplem dovleacul rumenit cu toată compoziția pregatită. Îl putem orna cu spumă de lapte și bucați de trufă.
Deţii sau foloseşti acest produs ?
Spune-ne opinia ta
Te rugăm să te autentifici pentru a putea adăuga o recenzie.
InspiraţieReţete pentru chefii de acasă
Experimentează rețetele din Clubul Tefal
și impresionează-ți prietenii!
Pizza quattro formaggi
Savoare italiană într-o rețetă ușor de preparat și gata în mai puțin de o oră.
Supă de praz şi cartofi
Cu un gust dulceag, sățioasă și foarte cremoasă, e perfectă pentru orice prânz.
Supă de roşii cu usturoi copt
Supă cu un gust puternic și autentic atunci când ai chef de o savoare diferită