Cremă de dovleac - Club Tefal
Începând cu 2024, se pot înregistra doar facturi din magazinul nostru online shop.tefal.ro, nu se pot înregistra facturi de la alți retaileri.

Cremă de dovleac

de Adrian Hădean

Număr porţii

2

Timp de preparare

20'

Timp de gătire

40'
Cremă de dovleac

Ingrediente

1 kg de dovleac
50 g unt
200 ml smântână dulce 15%
50 g plante aromatice sau pătrunjel ori mirodenii s
are
1/2 buc trufă

Pregătire

Dolveacul se pune la cuptor, la 180 grade, pentru 30 min, asezonat cu plante aromatice, sau mirodenii, pentru a fi ușor rumenit.

Cu ajutorul funcției de gătire a blenderului cu funcție de gătire Tefal UltraBlend Cook, la 60 grade, punem la topit untul și smântâna dulce, apoi adăugăm bucațile de dovleac copt până aceastea devin o pastă omogenă.

Umplem dovleacul rumenit cu toată compoziția pregatită. Îl putem orna cu spumă de lapte și bucați de trufă.

Distribuie:

Deţii sau foloseşti acest produs ?

Spune-ne opinia ta

Te rugăm să te autentifici pentru a putea adăuga o recenzie.

încă nu au fost postate recenzii

InspiraţieReţete pentru chefii de acasă

Experimentează rețetele din Clubul Tefal
și impresionează-ți prietenii!