Chiftelute marocane cu sos de rosii
de Jamila Cuisine
Număr porţii
4Timp de preparare
10'Timp de gătire
15'Ingrediente
500g carne tocata de vita
350g rosii in bulion
2 cepe tocate marunt
20g muguri de pin tocati
1/2 legaturi de coriandru
100ml apa
2 linguri ulei de masline
1 catel de usturoi tocat
1 lingurita chimion
1 lingurita ghimbir
1 lingurita boia dulce
1 lingurita curcuma
sare
piper
Pregătire
Amestecam carnea tocata cu ceapa, mugurii de pin, coriandrul, usturoiul, condimentele, apoi formam chiftelutele.
Deschidem capacul multicookerului inteligent Tefal Cook4Me+ Connect si adaugam uleiul in bolul acestuia. Cand uleiul a ajuns la temperatura de gatire, rumenim chiftelele.
Intr-un recipient inalt, adauga rosiile in bulion impreuna cu apa si amesteca bine pana obtii un sos de rosii omogen. Adauga sosul de rosii in vasul aparatului, apoi adauga chieftelutele, inchide capacul aparatului si incepe gatirea.
Dupa terminarea procesului de gatire, optional, adauga putin patrunjel sau coriandru tocat si amesteca bine, dupa care poti servi chiftelutele.
Deţii sau foloseşti acest produs ?
Spune-ne opinia ta
Te rugăm să te autentifici pentru a putea adăuga o recenzie.
InspiraţieReţete pentru chefii de acasă
Experimentează rețetele din Clubul Tefal
și impresionează-ți prietenii!
Pizza quattro formaggi
Savoare italiană într-o rețetă ușor de preparat și gata în mai puțin de o oră.
Supă de praz şi cartofi
Cu un gust dulceag, sățioasă și foarte cremoasă, e perfectă pentru orice prânz.
Supă de roşii cu usturoi copt
Supă cu un gust puternic și autentic atunci când ai chef de o savoare diferită