Fii Vocea Tefal! - Club Tefal
Începând cu 2024, se pot înregistra doar facturi din magazinul nostru online shop.tefal.ro, nu se pot înregistra facturi de la alți retaileri.
Perioada de înregistrare a recenziilor în campania Fii Vocea Tefal s-a încheiat în data de 20 august 2023. Vezi cine sunt cei 3 norocoși care au câștigat o friteuză cu aer cald Easy Fry & Grill XXL aici.

Părerea ta contează! Fii Vocea Tefal!

Ai cumpărat un produs Tefal în perioada 1 ianuarie 2023 - prezent? Scrie o recenzie despre produsul tău pe site-ul magazinului de unde ai cumpărat, iar noi te premiem. Înregistrează recenzia ta în perioada 6 iulie – 20 august 2023 și poți câștiga prin tragere la sorți, una din cele 3 friteuze cu aer cald Tefal Easy Fry & Grill XXL. În plus, primești garantat 5 puncte în Club Tefal pentru fiecare recenzie, dacă ai un cont activ în Club Tefal sau îți faci un cont nou la înregistrarea recenziei.

CUM POŢI CÂŞTIGA UNA DIN CELE 3 FRITEUZE CU AER CALD?

Scrie o recenzie pe site-ul magazinului de unde ai cumpărat produsul tău Tefal, în perioada 6 iulie – 20 august 2023. Participă în campanie toate produsele Tefal achiziționate în perioada 01.01.2023 – prezent.

Înregistrează recenzia în campanie, folosind formularul de mai jos. Nu uita să adaugi o captură de ecran în care să se vadă numele tău și recenzia.

Recenzia ta trebuie să fie aprobată de magazin și publică. După acest pas, vom valida înregistrarea ta și vei intra automat în tragerea la sorți pentru cele 3 friteuze cu aer cald.

CUM POŢI PRIMI GARANTAT 5 PUNCTE ÎN CONTUL TĂU?

Asigură-te că adresa ta de e-mail are asociat un cont activ pe Club Tefal. Dacă nu ai cont, poți crea unul rapid la înregistrarea recenziei.

La validarea înregistrării recenziei, vom aloca automat 5 puncte în contul tău. Vei primi câte 5 puncte pentru fiecare recenzie validată.

Dacă produsul tău este participant în Club Tefal (aparat de bucătărie de băgat în priză, tigaie, oală sau oală sub presiune), nu uita să înregistrezi factura. Astfel vei acumula puncte pe care le poți schimba în vouchere de cumpărături pe shop.tefal.ro

Înregistrează recenzia

Perioada de înregistrare a recenziilor în campania Fii Vocea Tefal s-a încheiat în data de 20 august 2023. Vezi cine sunt cei 3 norocoși care au câștigat o friteuză cu aer cald Easy Fry & Grill XXL aici.